Smedelundsgade 39 4300 Holbæk

Ring på 59 43 43 11

Livet er værdifuldt – hjertestarter i Holbæk

Alle kan redde liv, hvis de har de rigtige betingelser og redskaber. Hvis et menneske får hjertestop, bør der altid være nogen, der kan træde til og hjælpe. Det er tragisk, hvis det eneste, der står i vejen for, at man kan redde et andet menneskes liv, er manglende viden og redskaber. I Danmark har der længe været fokus på dette, og flere og flere mennesker lærer, hvordan de kan handle, hvis de oplever en person i deres nærhed, der får hjertestop.

Hos Tandlægerne Eggers & Vester vil vi gerne være med til at sikre borgerne i vores lokalområde. Foreningen Kunsten at redde liv gør en stor indsats for at udbrede viden om førstehjælp og opstille hjertestartere, og det vil vi gerne støtte.
Derfor har vi hos Tandlægerne Eggers & Vester været med til at sponsorere en hjertestarter til Holbæk. Den er placeret udendørs ved Holbæk Privat Realskole og er dermed tilgængelig for alle. Vi håber, at det kan være med til at redde liv.

Kontakt

Tandlægerne Eggers & Vester
Smedelundsgade 39
4300 Holbæk

Tel: 59 43 43 11

Telefontider

Mandag
8.00 - 14.00
Tirsdag
7.30 - 15.00
Onsdag
8.00 - 14.00
Torsdag
8.00 - 14.00
Fredag
8.00 - 14.00
×
Menu
Ring op
Bestil tid
Find vej

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies og godkender vores privatlivspolitik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk