Smedelundsgade 39 4300 Holbæk

Ring på 59 43 43 11

Tandlæge Charlotte Boe Mortensen

Tandlægerne Eggers & Vester
Smedelundsgade 39
4300 Holbæk
Tlf: 59 43 43 11
klinik@tandtandtand.dk

_MG_1334

Efter en periode på 15 år, hvor jeg arbejdede som praktiserende tandlæge på en klinik i Nykøbing Sjælland, er det med stor glæde, at jeg nu igen er åben for tilgang af patienter hos Tandlægerne Eggers og Vester i Holbæk.

Jeg glæder mig over at indgå i et så kompetent team, hvor samarbejde, sparring og arbejdsglæde er i højsædet, og den gode stemning internt på klinikken motiverer mig hver dag til yde lidt ekstra for mine patienter. Der er nemlig ikke nogen større tilfredsstillelse, end at sende en patient ud i verden med et stort smil på læben. Det er mit og det øvrige teams mål, at give dig en behagelig og professionel behandling i tandlægestolen – et mål jeg hver dag arbejder hårdt på at opfylde hos Tandlægerne Eggers og Vester!

For mig er det vigtigt, at etablere et tillidsfuldt forhold mellem tandlæge og patient, og dette gøres bedst gennem brugen af klar kommunikation. Jeg starter alle konsultationer med en grundig, individuel samtale med udgangspunkt i patientens ønsker og behov. Alle patienter er forskellige, og skal selvfølgelig behandles derefter, det er nu engang mit motto.

Med den sammentømrede stab af medarbejdere bag mig, er jeg mere motiveret end nogensinde før til at give dig en god behandling. Jeg sørger altid for at have fingeren på pulsen hvad angår nye teknikker og tendenser inden for tandlægefaget; jeg er aktivt medlem af Den Danske Tandlægeforening og Holbæk Tandlæge Klub, og jeg deltager desuden hyppigt i kurser i både ind- og udland, så jeg, i tæt samarbejde med mine kollegaer, kan tilbyde dig den bedst mulige service – til den bedste pris.

Kontakt

Tandlægerne Eggers & Vester

Smedelundsgade 39
4300 Holbæk


Tel: 59 43 43 11

Telefontider

Mandag
8.00 - 14.00
Tirsdag
7.30 - 15.00
Onsdag
8.00 - 14.00
Torsdag
8.00 - 14.00
Fredag
8.00 - 14.00

CVR: 29214794 | Sitemap

×
Menu
Bestil tid
Find vej

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies og godkender vores privatlivspolitik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk